€ 55,00

Link 21, Welvaartstraat 14, 2200 Herentals (Tel. 014 28 30 40)

Rotaryclub Herentals nodigt u graag uit op de Zonale Interclubvergadering op donderdag 19 juli 2018 om 19.00 uur.

Deze interclubvergadering vindt plaats in Link 21 te 2200 Herentals, Welvaartstraat 14. Vlakbij de autosnelweg E313 afrit Herentals-Industrie.

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

• Graag inschrijven per club aub
  • U kan de namen van de deelnemers en hun functie in de club in het overeenkomstige veld invullen.
  • Er is keuze tussen vis of vlees.  Gelieve deze voorkeur te vermelden.  Indien er geen voorkeur wordt opgegeven gaan we ervan uit dat er voor vlees wordt gekozen.

Na inschrijving krijgt u automatisch een mail met de betalingsinstructies toegestuurd.

Voor deze all-in prijs krijgt u aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Verder zorgen wij voor een vrolijke en gezellige muzikale noot en hopen we dat jullie er samen met ons een gezellige zonale interclubvergadering van maken.

Voor dit evenement kan niet meer ingeschreven worden.